Slut på helgen

Tiden går så fort nuförtiden. Eller det kanske den alltid har gjort? Men nu är det som om någon snabbspolar mitt liv. Jag hinner ingenting alls känns det som. 
 
Den här veckan blir jobbig, tror jag. 
Jag jobbar måndag-onsdag, egentligen så skulle A ha kommit hem idag och alltså haft Jamie, men de stannade några dagar extra så jamie får vara med barnvakt istället för jag har inte bokat någon förskola.
Sen ska vi på RUL på torsdag, och sen jobbar jag lördag-söndag. 
Någonstans måste jag klämma in några rejäla pluggtimmar. För den här gången ligger jag verkligen efter. Och egentligen skulle jag ha behövt göra examination på fredag, men det får nog bli nästa fredag istället. Skolan vet att jag har haft mycket att tänka på den senaste månaden så de är nog förstående.
 
Idag har vi haft en mysdag, eller ja, vi gör alla våra dagar mysiga känns det som. 
Vi tog sovmorgon, en lång frukost och en promenad ner på byn. Köpte fika och fikade hos mamma. 
Jamie var väldigt medgörlig idag, inge gnäll eller strul. 
Nu har vi precis duschat och badat, jamie äter kvällsfika och kikar på barnprogram. 
Jag tänkte koka en kopp te och försöka plugga lite. Behöver skriva klart några uppgifter så jag kan börja repetera och lära mig allt. Det är nackdelen med att läsa en kurs i taget, då måste man komma ihåg hela kursinnehållet.
Just nu läser jag Specialpedagogik. Det handlar mest om vad specialpedagoger gör i förskola och skola. Samt olika funktionsnedsättningar och anpassade metoder/hjälpmedel. Det är jag inte så värst intresserad av. 
Jamie har börjat träffa en specialpedagog i förskolan. De brukar öva på uttal och olika ljud. Jamie kan typ alla ord, men ibland är det omöjligt att förstå honom. Oftast pratar han väldigt fort. Men han har som sagt ett väldigt stort ordförråd och kan t.o.m många ord på engelska och är duktig på det engelska uttalet, mycket bättre än mig. 
 
Nu stängde han av teven så ska hjälpa honom..Och koka de där te´t. 

Kommentera här: