Rutin Ultraljud.. Vi ska få en...

Igår var vi på ultraljud.😍 Jag tog fel på tid så vi fick en timme extra i stan innan vi hade vår tid. 
Så vi passade på att fika på mittpunkten och springa lite andra ärenden innan. Jag köpte lite smink och en hösttröja bl.a.
 
Jag var så nojjig och nervös över att något skulle vara fel med bebisen, så jag såg inte alls fram emot ultraljudet. När vi skulle på ultraljud när jamie låg i magen var jag lite nervös och spänd, men den här gången var jag verkligen EXTREMT nervös. Jag har skrämt upp mig själv och tänkt att något måste vara fel. 

Vi fick komma in och träffade kanske världens bästa barnmorska, hon passade verkligen för sitt yrke, hon var lugnande, omhändertagande, rolig och trevlig. 
 
Lilltjejen var helt perfekt och allt såg bra ut. Det tog lite extra tid för hon hade inte alls tid att vara stilla en sekund när barnmorskan skulle kika på organen och mäta. Men till slut fick hon sina mått. 
 
Vi ska alltså få en liten tjej. Det är så coolt att kunna se bebisen så tydligt, alla fingrar och tår. Och coolt att se när hon sparkade samtidigt som jag kände det.
jag blev tillbakaflyttad 2 dagar, så jag hade räknat ganska rätt på dagarna ändå. 
Den 23 februari är hon beräknad. Men jag tror att hon kommer tidigare, precis som Jamie gjorde. 
 
Efter ultraljudet så åkte vi och handlade lite. Jamie fick leklera, formar och en ny blaze bil. 
Han ville verkligen att det skulle bli en pojke, så jag tänkte att det var en bra idé att han fick paket när jag berättade att det var en flicka, så de skulle bli en bra upplevele, och det verkar ha funkat. För nu fnissar han bara och säger "jag trodde att det skulle bli en pojke" när jag berättar att det är en tjej. 
Sen fyndade jag lite newbie bebiskläder och en vinterjacka till jamie på shoppis och A åkte på möte innan vi for hem.