Kusinbesök, barnvakt och stan

Igår var vi bara hemma hela förmiddagen, förutom promenader med Jäger. Jag var trött och seg, men efter lite kaffe så piggnade jag till. 
Jon åkte hem vid 15, Jamie somnade strax innan det så jag tänkte passa på att gå med Jäger själv medan han sov. Men på uppfarten så mötte vi Denise och Milton, Jamies kusiner. Så det blev bara en kort sväng. 
 
När jag kom tillbaka så var M uppe hos Jamie och skulle kolla på honom, men han råkade väcka honom... Men då hade han sovit en timma så det gjorde inget, och Denise hade aldrig träffat Jamie så det var passande att han vaknade.
 
När de åkte vidare så packade jag ihop och sen åkte vi ner till mormor och morfar, de fick vara barnvakt medan jag och A åkte till stan. Vi stannade ett tag och drack kaffe så avlämningen inte blev så hastig. Men Jamie älskar att vara där och mig struntar han oftast i när vi är där och hälsar på. 
Vi vinkade hej då och for iväg. Det känns verkligen konstigt att sitta i framsätet, jag sitter alltid bak med jamie annars. Men det var bra skönt att bara tänka på sig själv i några timmar. I stan tickade tiden på och vi åkte hemåt vid 19. Svängde in på ica innan vi plockade upp jamie, som gärna hade stannat lite längre. ;) 
 
Vi packade upp, fikade och sen blev det sängen för Jamie. Han hade ju bara sovit 1h cirka på dagen. 
 
Idag har jag och jamie busat på hemma, jag har faktiskt kommit ihåg att ta kort, men min telefon är batteridöd så jag skriver om vår dag imorgon istället. 
Nu en kopp  te och tv.