konstiga tider, sjukdom, snöoväder

Andreas har jobbat väldigt hipp som happ de senaste 2 veckorna. När Lilian och bebis var här så märkte jag inte de så mycket. Men denna vecka..Ibland börjar han 5 och slutar 14, ibland börjar han 16 och slutar 00.. Osv. Men jag pusslar ihop det ändå. Igår skrev jag en hel sida med grejer som jag gör på dagarna. Det syns oftast inte att jag har gjort nått, men när man skrev upp det blev det en hel sida. Så Andreas fick förhoppningsvis lite perspektiv på min vardag? 
Igårnatt märkte jag att nått var fel med Jamie för han var verkligen klängig hela natten, han hade svårt att sova osv. Igår snorade han hela dagen och idag vällde det ut samt feber. Så idag har vi varit inne hela dagen och bara myst <3 Han blev sjuk nu bara för att jag senaste i helgen sa att han aldrig blir sjuk.
Badat, ätit eko glass, läst böcker, byggt lego, byggt pussel, målat, gosat, tittat på film och druckit litervis med kaffe då jag inte fick sova särskilt mycket på natten som var. 
A började jobba vid 16 så han fick gå med jäger idag. Tror nog att han jobbar lika imorgon. Och vi blir nog hemma hela dagen igen. Finns inte på kartan att gå ut när jamie är så här sjuk.
Nu ska jag chilla en stund. Lillen sover sen en stund tillbaka, men jag tror nog att han vaknar snart. Det är inte lätt att sova med massa snor i näsan. <3