Bullbak och ännu en rymning..

Ikväll bestämde vi oss för att baka bullar. Att baka bullar med en tvååring går varken snabbt eller smidigt, eller jo, det tog bara 3h sammanlagt inkl disk..O det var kul och jamie var stolt över berget av bullar som vi fick till..100 st rakt in i frysen..
Baka baka liten bulle..
 
 
När sista plåten var i ugnen bestämde sig dock Jäger för att rymma hemifrån..MEN han kom tillbaka inom 1 timma. Så jag hann bara ta en vända den här gången..De var nog tack vare vädret, för de blåser som bara den..
Jäkla skithund att ta sig friheter..Vi borde bo på landet istället så han kunde springa sm han ville.. Men det är skönt att han kommer hem igen iaf.. Andreas var övertygad om att han skulle komma hem igen. Jag var inte alls lika säker så jag slängde på mig klääder och gick ut..Men shit alltså, det är nästan storm ute.. 
Jäger var glad när han kom in, och ville ha mat med en gång..Haha, han hade precis ätit när han sprang ut, men de tog nog på krafterna att få räjsa runt i 1h.. 
Imorse kom Andreas upp och väckte oss. Han hade fikxat kaffe, vattnet till kaffet iaf, och frukost till Jamie. Sen bestämde vi oss för att ta tag i vårat lampproblem.. Lysrören i ALLA lampor i köket hade gått sönder..det har varit rätt mörkt här hemma den senaste veckan..Men idag for vi tillbyggvaruhuset och införskaffade oss lampor. Skönt. 
Jamie som älksar verktyg trivdes bra där.. precis som pappa. Jag kikade på lite färg och golv.. Men ingen av oss är så säker på om vi vill köpa huset när vi får tillfälle.. Andreas vill till Skålan och jag vill långt långt långt bort härifrån! Så vi får se.. 
 
Efter byggvaruhuset åkte vi till biblan en sväng. Jag kikade på grejer man kan köpa där, lite pussel, böcker och sånt. Hittade lite som jamie kanske skulle uppskatta men jag köpte inget idag.. Men vi läste massa böcker och lekte med grejerna och hade de mys innan vi for hem..Flyttade och bytte lampor. Fixade käk innan jamie slocknade. Och jag tog med mig jäger ut på en sparkpromenad. Det var svinhalt, trots en massa grus. Sen har iv inte gjort så mycket mer..Myst, duschat och lekt med traktorn, bilarna osv.. Jag brukar köra jamie på hans traktor, han sitter i släpvagnen dock.. Det är rätt kul faktiskt. Justja, jag fick till hans födelsepresent av mostern, En radiostryd liten bil! Den var helfestlig och jamie har haft jättekul med den. Jag skulle dock slå in den igen, men han kommer gå och leta och kanske bli ledsen..Så ja får se..
Jag har beställt lite julklappar nu också, vi har dock många många kvar att köpa.. Benyamin och Jamie är de två jag prioriterar, men familjen kommer såklart också få..Men de är lättare att köpa till barn än vuxna. Benyamins klappar har inte kommit fram än, så jag har bara slagit in jamies..Han fyller ju år också, så de blir en del.. 
 
Igår var vi på dollar och köpte..presentpapper och diskmedel o lite sånt. Sen drog vi till skålan efter lite andra ärenden. Vi gick igenom Andreas gamla gosedjur. Vi kom dit sneare än vad vi brukar och kom hem senare.. Jag har svårt för att saker byter tid och jag gillar rutiner..Men annar var de trevligt.
 
Nu ska jag chilla lite innan jag antagligen totaldäckar i sängen.