Ultraljud och en dag på stan.

I måndags var det äntligen dags för ultraljud! Som jag har väntat!
Vi klev upp väldigt tidigt och tog 07.40 bussen till Östersund, när vi var framme på sjukhuset så tog vi en fika och väntade på vår tur. Jag var jätte nervös, tänk om det skulle vara något fel?! Men så fort vi fick komma in i rummet så släppte nervositeten litegrann.
Jag fick lägga mig på britsen och magen blev insmord. Min älskling bebis var så fin på skärmen!
Barnmorskan förklarade allt väldigt nogrannt och bra. Vi fick se alla organ, alla fingrar och alla små små tår.
Jag hade kunnat ligga där hela dagen faktiskt. :) Det var så tufft!
 H*n var väldigt pigg, rörde sig nästan hela tiden, sparkades och viftade. Vi fick även se könet, men det vill jag inte avslöja ännu! Vi köpte med oss 3 bra bilder hem som jag ska rama in.
 
Efter ultraljudet så tog vi en sväng på stan, jag fick ett par jeans av Andreas och sen köpte jag en tröja själv. Han köpte lite småsaker och sedan gick vi för att möta en vän till honom. 
 
Allihopa var hungriga så vi gick till en restaurang, Piotr bjöd på hamburgare! 
Sedan gick vi till tivolliområdet och jag blev övertalad till att åka en skitäcklig karusell, jag hade åkt en liknande på Liseberg och då sa jag att jag aldrig mer skulle åka den. Men ja, jag blev bjuden och övertalad.
Jag fick hjärtklappningar innan vi ens hade spänt fast oss. Det kändes som att jag skulle dö, på riktigt.
Piotr som jag åkte med satt bara och skrattade..Nä usch och blä! Jag kommer nog inte sätta mig i en karusell på mångamångamånga år!
När vi äntligen var nere på marken igen så mådde jag otroligt illa, och fortsatte att må illa hela dagen. Tack för det ;)
Andreas och Piotr åkte även dom en karusell, medan jag umgicks med hans fina lilla hund.
 
Sen åkte vi hem till honom, pratade, åt glass o busade med valpen innan han skjutsade tillbaka oss till stan och bussen. 
Bortsett från karusellturen så var det en riktigt trevlig dag.
När vi kom till svensta så köpte vi med oss mandeltårta och gick hem till mina föräldrar eftersom att min pappa fyllde år. Vi var där ett tag tills vi gick hem till oss, beställde pizza och diskade. 
 
Sedan kom en gemensam vän över på kaffe, sedan en till, och sen kom 2 andra. 
Trevligt med besök, men alkoholen är inte lika välkommen..
Det blev rätt sent, och Andreas fick bara några timmars sömn innan han skulle upp på jobb vid 04. Men jag kunde ta sovmorgon. ;)