Vi köpte en ko.

Igår for vi till skålan så fort jamie hade vaknat. 
Andreas grävde ner en pumpbrunn åt honom för några veckor sen. Sladden till den behövdes grävas ner så det gjorde vi. Eller ja, Jamie och Andreas fixade det. 
Grannen kom förbi och frågade om vi ville köpa en ko som de hade slaktat. Vi har pratat om det förut, så nu ska vi testa och se. Känns skönt att slippa köpa kött på affären. Och tjuren vi ska få är så eko det kan bli. Vi köpte inte hela kon, farfarn köpte en bit å. Det kostar ju en del, men de ville inte ha betalt förrän vi får lön så det var bra. Men kon behöver styckas NU. Så idag ska vi dit igen o stycka, mala och sånt. Ska bli kul. Jag vet att kon hade ett bra liv. 
 
 
Sen käkade vi middag, lekte med alla hundar osv.
Jamie hittade en klubba på farfarns bord. Farfarn sa åt honom att fråga mig om han fick smaka. Jag sa nej. Klubba är inte bra. Ni skulle ha sett minen jag fick. Jäklar vad sur han blev..Han gav mig den suraste blicken han har.. Men det gick över när han fick ett äpple istället. Han är himla söt när han ser sur ut. Men jag försöker verkligen hålla mig för skratt och ta han miner på allvar och visa att jag förstår hur han känner. Om jag skrattar kan han känna sig förlöjligad och känna att han känslor är något att skratta åt. Vilket dom inte är så länge han inte vill att man skrattar. 
 
Jag känner mig så elak även fast jag vet att jag gör rätt. ALLA vill ge honom gosaker. Men jag vet att han gillar frukt mer. Men folk frågar ständigt om de får ge honom dittan o dattan.. En klubba är väl inte så farligt. Förutom att den antagligen har en tre meter lång innehållsförteckning. 
Jag fick sällan höra att godis var dåligt när jag var liten, jag fick äta mycket och ofta. Jamie kommer få lära sig vad som är dåligt och vad som är bra för kroppen. Han kommer å äta godis och sånt. Lördagsgodiset kommer dock inte bara bestå av godis utan det kommer att bytas ut till fruktmys, att han får välja en leksak eller aktivitet osv. 
 
Idag fick jag och jamie sovmorgon..Andreas har fixat både frukost och morgonblöja.. Nu ska jag dricka en stor kopp kaffe och sen börjar vi nog röra på oss. 
Selfie. Hur jag än gör så ser jag sur ut? Haha. Mina ögon ser typ döda ut även fast jag försöker se glad ut.
 ------
Hann aldrig skriva klart inlägget för att min dator dog, så jag fortsätter nu.. 
Vi gjorde iordning oss och for iväg. 
Vi spenderade hela dagen i skålan. Grabbarna styckade i totalt 5 timmar tror jag. Jag skötte förpackningen och kaffedrickandet. 
*Varnar för nått helt naturligt. *
-
-
Vi kom hem sent, jamie fick middag och sen bums i säng. Han hade inte sovit nått på hela dagen. Och lekt massor!!
Nu ska vi se film, imorogn jobbar andreas sent så vi får sovmorgon.