Stan, Skålan, snart så..

Igår åkte vi till stan på förmiddagen, Jamie var nöjd hela vägen. Innan vi åkte tog jag fram en påse som jag sa åt honom att packa leksaker i, så han kunde leka i bilen. Det gjorde han och sen bar han ut den till bilen väldigt stolt. Min älskade lilla prins. Han är så söt. <3 
När vi kom in for vi direkt till Swedol, där Andreas hämtar ut arbetskläder. Idag var det skor som behövdes. Jamie hade kommit till himmelriket. Han ÄLSKAR maskiner och vertyg. :) (K ringde även och sa att han har fyllt på Jamie vertygslåda. Den har har i Skålan alltså. Så dit åkte vi idag.)
 
Sen åkte vi och handlade lite nödvändigheter som mat. Även där var Jamie nöjd större delen av tiden. 
Sen åkte vi in till badhusparken, lämnade bilen och köpte lite mat. Jamie hade inte ätit lunch ännu. Men då blev han rastlös, så vi kastade i oss maten medan jamie klättrade på fönstrena. ;)
Vi gick och hälsade på Jamies faster och kusin. M var inte hemma, så jamie var lugn. ;) Vi hann dricka 2 koppar kaffe innan vi började röra på oss. 
Resten av dagen spenderade vi ute och hemma. 
Andreas klev upp tidigt idag, jag 2 timmar senare och jamie ytterligare 1 timme senare. 
Vi har somsagt varit i skålan i flera timmar. Farfarn hade hittat igen massa lego, pussel och figurer. Och fyllt på jamies vertygslåda. Så han var riktigt sysselsatt. Några svängar med gräsklipparen blev det också. 
Påvägen dit stannade vi på dollar en sväng för med nödvänigheter. Jag köpte en pumpgrej så jag kan ställa bort diskmedlesflaskorna.. De är så fula. :) Jamie fick ett par provisoriska vantar. Måste köpa riktiga och bra sen. 
 
Nu sover jamie, Andreas är ute med Jäger och jag ska ta och fixa lite. Hänga tvätt och sånt. 
 
Nu väntar jag. Syster har gått över tiden lite, men snart så. <3 Jag har aldrig varit moster förut, så det ska bli skojj. Om jag jämför hennens gravitidet med min egen så känner jag att jag hade tur. Allt gick felfritt, förlossningen gick riktigt fort, smärtsam såklart, men smidig. Men alla kroppar är ju olika och alla förlossningar är olika. Huvudaken är att allt går bra och att bebis mår bra och att syster får vila upp sig. <3