Slut

Well..De var den semestern! Vi har haft de väldigt mysigt och roligt. Jamie har blivit väldigt fäst vid Andreas de senaste veckorna. Men vart helt okej med att pappa var på jobbet idag. Han har såklart alltid älskat pappa, men nu går han t.o.m före mig i puss kön.. haha. 
 Det har varit sjukt varmt från och till, de senaste dagarna har de varit kvavt som tusan, men de har både åskat och ösregnat så luften har blivit lite klarare. 
 
Idag klev vi upp tidigt. Jag märkte inte när Andreas gick, så jag vaknade av jamie, trodde att klockan var jätte mycket så vi tog och klev upp. Den var visst bara 7, inte så bara kanske, men efter de här semaster veckorna så har vi inte klivit upp tidigare än 9.. Jamie fick titta på Mamma mu och nicke nyfiken, hans 2 favorit program just nu. Så kunde jag vila en halv timme till på soffan. Winwin. 
Sen drog vi igång dagen med allt vad de innebär. Vi har varit nere på byn och lekt. Vi drog hem vid halv 1, så jamie somnade tidigt idag. Jag funderar på om jag ska väcka honom snart så han kanske kan somna tidigt ikväll? 
 
Nu ska jag ta en kaffe, jag har precis tagit ett träningspass... Första på flera veckor faktiskt och magen är redan öm.. Haha. Näe men jag har på riktigt gått upp 5-6kg under de här veckorna. Jag är en överätare och sockerberoende. Tar jag en kaka/pasta/Godis/glass så rullar det bara på. Jag har inget stop som de flesta har utan äter helt enkelt tills jag mår illa eller tills det tar slut... Jag själv tycker att det är ett under att jag ändå "bara" väger 60kg, en del dagar äter jag t.o.m mer än Andreas och han väger de dubbla. 
Men nu är jag lite på rätt bana igen och har återigen lärt mig att jag inte kan fuska en lördag. "Man ska äta allt med måtta" säger de flesta, men det funkar inte på alla, jag kan inte äta med måtta.. Förutom när jag äter ren LCHF mat, då äter jag tills jag är mätt och sen är det bra, jag håller mig mätt länge och behöver inte småäta öht. 
Inte nog med att jag har fuskat så har jag såklart fått problem med magen, minst varannan dag så har jag haft ont, gluten gör så att man får en läckande tarm, alla får det, vare sig man är gluten intolerant eller inte. Människan är inte gjord för att äta gluten.. Men ändå finns det i typ allt. Lika med socker... Ja ni vet.. Jag tjatar väldigt mycket om både socker och gluten, 2 saker jag både gillar och avskyr...Så nu släpper jag det.
 
Vi fixade bilen förra veckan förresten, eller ja, Aron gjorde. Det var bränslepumpen om jag inte minns fel? 1200kr gick det på. Roligare saker kan man ju lägga pengar på. Men det var bra att det gick att fixa för livet blir rätt trist utan bil, behöva gå överallt och inte ta sig nånstans.. Det funkar inte. Andreas suktar efter en ny bil, jag med.. Så vi får se hur de blir med det. 
 Jag har börjat komma till insinkt med att Jamie ska få börja förkolan till vintern. Som det är tänkt nu.. Jag älskar att hänga runt med honom, men jag skulle behöva komma ut och börja jobba/plugga igen. Sen tror jag faktiskt att han skulle älska att gå på förskolan, få en massa kompisar och bara leka. Han leker med barn nu också såklart, han är som en svans om han träffar ett barn på lekplatsen, ska göra allt som Hen gör och visa allt han kan osv. Han är väldigt stolt över Jäger så honom visar han upp varje gång om han är med. Haha.
 
Näe, nu ska jag ta och väcka lillen och sen betala räkningar. Alltid lika roligt. :)