Olika

Det blev ingen promenad till dollar i lördags, men i söndags! Och A följde med.. Jag hittade massa onödiga saker. Som målarfärg, halsduk, tavlor, godis..osv. Varför köper mna så mycket skit bara för att det är billigt?
 
I måndags var jag på skolan, hade bara svenska 2. Men det var faktiskt riktigt roligt. Vi skulle debattera om 2 ämnen vardera. Mitt lag, jag och två grabbar vann 1 av 2 debatter. Bra övning om inte annat då vi ska hålla argumerande tal och sådant längre fram.
Sen gick jag på stan och kikade runt i butikerna. 
Idag hade jag matte genomgång. Sen åkte jag hem och somnade på soffan. Som vanligt. Jag blir inte ens förvånad längre, snarare förvånad om jag skulle lyckas hålla mig vaken.
Nu har vi precis ätit middag..Och efterrätt. Jag kan bara konstatera att jag äter för mycket. 
Ska övertala A att se en film med mig. Som jag kan somna till. Haha. Men det är skönt att sova. Jag ser det lite som att jag laddar mina batterier till förlossningen och efteråt.
Bebisen hade vilodag i söndags, lite för mycket vila för min smak, men jag kände rörelser så jag blev inte såå orolig.. Men idag och igår kom h*n igång med sparkarna igen. Favoritstället är naveln. Kanske håller på att leta vägen ut? Kan ju vara svårt att hitta där inne i mörkret.