Moster på besök, tur till Skålan, utelek.

Det går ett par dagar mellan mina inlägg. Men det gör väl inget. :) Jag tycker att det är så himla drygt att skriva på datorn när jag var van vid att ha en stor snabb telefon. Jag har inte funderat på vilken telefon jag vill ha. Men de blir väl nån gång. Det är inte så bråttom precis. Andreas köpte en ny förra månaden, en zony compact nånting. Den var som min telefon fast nyare, bättre och kompaktare. 
 
Helgen gick jättefort. Men den var mysig och trevlig iaf. I fredags kom Lilian och Benyamin hit. Ganska så sent på kvällen så jag och Jamie åkte till mamma. Fikade och pratade o gosade bebis sen följde dom med hem hit och sov här de 2 nätterna dom var här.
Benyamin fick en ganska jobbig start i livet, med sond och en massa konstigheter på neo, så han har det jobbigt med magen vilket resulterar i en hel del skrik. Men nätterna gick toppenbra och han väckte inte jamie eller mig heller för den delen. Tänk att jamie också har varit såå liten?! Galet! Jag minns att han var liten men inte så liten. Och han växte ju på sig ganska fort så.. Jag blev himla sugen på en till bara för att få sitta i soffan och gosa hela dagarna. Men jag har varken lust att vara gravid eller att föda igen så det får nog vänta några tio-tjugo år.
 
Jamie var inte sådär jätte förtjust i sin kusin, han låg ju mest bara och sov eller skrek. Och sen stal han en massa uppmärksamhet så det var inte så poppis. Men det blir nog roligare sen när Benyamin börjar leka och så. Det är synd att de bor så långt ifrån, jag kommer missa mycket av hans uppväxt känns det som, liksasom att moster har missat Jamies. Men vi kan inte flytta ner just nu och dom vill inte flytta tillbaka så en får vara glad för att vi ses när vi ses. :) Jamie tycker iaf om sin moster väldigt mycket och frågar alltid efter henne när hon åker hem. Hoppas att Benyamin kommer tycka lika mycket om mig även fast vi inte kommer ses så ofta. 
 
 
Innan dom kom hit så klippte sig jamie för första gången (!!!) Jag har tvekat och tvekat. Han hade så fina lockar och så.. Men han vill varken sätta upp håret eller tvätta det särskilt noga så vi tog rakappareten. Jag klippte av några centimeter först och sen rakade Andreas. Det blev jättebra och han ser ut att vara minst ett halvår äldre nu. Stora killen <3 Han var så stolt och glad för att han fick raka sig som pappa brukar göra. <3 
Syns kanske inte så bra, men det är int jag som har tagit korten.. ;) 
 
Lilian åkte hem i söndags, och vi åkte till Skålan för att hjälpa farfarn på gården.. Vi tog även en promenad ner till sjön, vi gick till grannen och hälsade på korna, hönsen, hunden och traktorerna.. Andreas röjde upp gården och jag krattade lite medan jamie körde gräsklipparen såklart, vi blev även bjudna på middag. Det har blivit så att vi äter där på söndagar? Kanske ska fortsätta med det så slipper vi laga mat en dag i veckan. :)  
 
Nu har klockan tickat iväg, jag måste fixa middag och väcka jamie..Idag har vi varit nere på byn och busat hela långa dagen, jag packade ryggan full md leksaker så jamie hade jättekul i sandlådan.. Och han gick hela vägen ner och hem själv så det tog på krafterna.. Sen ska vi fara till dollar och köpa lite smått och gott. 
Så nu må jag sätta faaart.