Vovve

Veckan rullade på. Nu är det helg, ursäkta, men fansåjävlaskönt! Det tar på mina krafter att springa ut och in hela dagarna. Med 12kg extra på magen. Men jag börja vänja mig. Jamie är snäll och klagar inte alls när vi går ut så mycket. 
Vovven är verkligen inte tränad. Men jag försöker så gott jag kan. Just nu över jag in sitt och kom hit. Det funkar rätt bra. Tänkte börja med det och sen när han kan de så går jag vidare med andra saker. 
Igår kväll blev han helvild, han fick upp något spår och ville aboslut inte lyssna. När vi kom in var jag stressad och irriterad, och i samma veva gick dörren upp och han sprang ut fortsomfan.. De hjärtattacken alltså! A sprang efter, och jag klädde på jamie och selade upp honom, när jag sen kom ut igenom dörren så kom han glatt springades tillbaka... Tokhund. 
Annars har vi varit nere på byn, men mest hemma för jag vill inte lämna vovven ensammen, han blir jätteolycklig då, ylar, gnisslar och skäller. Måste öva på att lämna honom ensam, någon minut här och där. Tills han blir bekväm. 
Pussis
Gos 
Morgonpromenix
Vänder Jamie framåt när Jäger är med. Han älskar att rulla efter honom. 

Jamie har förresten fått en till tand, i överkäken, den har sprukit fram nu. Storakillen!
Han har varit lite extra gnällig och mammig. Han vill även komma upp i famnen och kramas ganska ofta. Myspys. 

Jag fick en impuls ikväll.. Och rakade av mig nästan allt hår.. Sparar bra mycket tid. Behöver nu bara hä i lite wax och sätta upp det i en knut. 
Jorå. Jag ångrade mig såklart med en gång. Men äh, jag har int tid att fixa håret längre. ^^    

Min lilla hjälpreda. Jag lägger in tvätt i maskinen, han drar ut den, eller trycker på alla knappar, eller hänger på tvättstället. :) 

Imorgon lät det som att vi får besök, antingen av Jon eller Jamies farfar, eller båda. Ingen av dom visste säkert. Annars tänker jag göra så lite som möjligt faktiskt. 
Nu ska jag ta vatten, hänga upp tvätten och sen gå och sova. Ska bli göttans. Ska tjata på A så han rastar vovven.. Annars får jag göra de med. ^^