Bio, V 34 och Föräldrautbildning

Dagarna springer förbi. Speciellt när jag är hemma. Gjorde en deal med min lärare idag så jag slipper åka till skolan den här veckan. Jag har ju 4/5 kurser kvar. Och det börjar bli lite bråttom med att hinna klart. Så den här veckan ska jag fokusera på information/kommunikationen. Nästa vecka ska jag göra massor av avstämningar/prov i matematik och förhoppningsvis bli klar med det. Och resterande veckor så ska jag fokusera på de 2 svenska kurserna som jag har kvar. Vi får se om det går ihop eller inte.. 
 
Förra veckan var jag knappt på skolan utan jobbade hemma. Men i torsdags åkte jag till stan och mötte upp Andreas då hans lektion slutade 18 och sista bussen innan 22 redan hade gått. Så vi käkade och gick på bio. Mys! Hann dock inte se klart hela filmen men det gjorde vi hemma senare. 
 
I söndags gick jag in i v.34. Inte länge kvar nu! Läskigt med kul. Idag var jag på föräldrautbilning från 13 till 17. Andreas var på körskolan så han kom runt 16. Jag lärde mig ingenting nytt. Men jag kände att det var bättre att gå än att inte gå. Jag har mina delade meningar om både Mvc och Bvc. 
 
Nu ska jag ta fram programhanteringsboken och försöka få så mycket som möjligt gjort. Det är dock lite svårt då mina program på datorn är på engelska och de i boken är på svenska. Mina program är dessutom nyare så allt ser inte likadant ut.. Så det är ganska svårt att hitta saker ibland. Men de får gå ändå.