På jakt efter mammakläder

Idag varknade vi riktigt tidigt. Vi är duktiga på att lägga oss i tid. Även igår tog vi ett bad innan läggdags. Jamie lever rövare i badet så han är helt slut efteråt. 😅
 
Efter frukost så gick vi ner på byn. Jamie ville köpa present till pappa, fast det blev en tidning med leksak till sig själv istället. Inte oväntat. Och jag köpte en massa frukt och juice. jag har blivit besatt av frukt och apelsinjuice, och finn crips. 
 
Just nu håller jag på att försöka hitta några mammabyxor och tröjor. 
Jag har inte bara lagt på mig på magen, utan rumpa och bröst har växt i raketfart dem med. 😂
Jag slutade äta LCHF i början av graviditeten pga illamående. Och nu fortsätter jag äta kolhydrater, då går jag upp i vikt väldigt fort. 
Jag trivs med att vara lite fluffig, så länge jag har några kläder jag får plats i. Men det har jag inte. 
Men jag hittar inga fina mammakläder. Så svårt att hitta. Jag får ta en vända på stan nästa gång vi är där. Men där brukar det inte finnas så mycket heller. Jag gillar Boobdesign, men de har så dyra priser.. Och nu är jag inte alls rik. Har nog aldrig betalat så mycket räkningar som jag gjorde den här månaden. 😅
 
Nu ska jag laga mat, börjar jobba vid 16. Ser inte framemot det så mycket. Men det blir vad man gör det till. Men jag tycker att det är så psykiskt jobbigt att ta hand om palliativa personer som man har känt i över 1 år. Döden är alldeles för påtaglig just nu. Men det är ändå fint att få vara en av dem som är där den sista tiden i en persons liv. 
 
Imorgon kommer A hem. Det ska bli så skönt att inte ha 24/7 ansvar om jamie. Det känns inte som att man vilar riktigt, man måste alltid hålla koll och se efter honom. Men om man är två så kan man dela på det ansvaret. 
 
Nä nu måste jag skynda mig lite. 

Kommentera här: