Skola

Arbetsdagarna gick fort den här veckan, för de var väldigt få och Jamie har varit på sin älskade förskola. 
Idag jobbade jag dag, sen fick vi besök av Jon och Joel och sen Aron. Jamie älskar att umgås med äldre killar. 
 
 
Nu är det bara skolan kvar..Denna skola alltså. Jag blir så less. Det ska alltid vara så komplicerat, de ändrar saker hit och dit, tappar bort prov osv. Och istället för att besvara några enkla frågor på telefon eller mejl så måste jag åka in på ett studietorg bara för att ställa några frågor. Det känns så onödigt och irriterande. De kanske sparar tid på att inte skriva, men jag slösar bort en massa tid på att åka både dit och hem för en fråga...
Nu handlar det om min praktik som jag förmodligen ska göra om några veckor. Har försökt att slingra mig ur den, men det verkar omöjligt. Jag får välja mellan LSS och hemtjänsten, så jag väljer hemtjänsten om jag nu måste ha praktik, för de känns roligast. Men praktiken är under 4 veckor och på 100%, annars studerar jag bara 50% för att kunna jobba också, men nu kommer jag alltså inte kunna jobba alls.
Men jag försöker fortfarande smöra mig till att få validera istället. Men jag vet inte om jag kan tillräckligt för att få göra det. Men jag tror att jag får ta en sväng till stan imorgon, igen. 
 
Jag är väldigtväldigtväldigt skolless just nu, jag avskyr att plugga och jag avskyr allt man måste göra hela tiden. Det är drygt att åka fram och tillbaka hela tiden, försöka hitta tider som passar osv. Men nu är det bara några månader kvar innan jag går på mammaledigt. Det ska bli så skönt! Men samtidigt vill jag bli klar med skolan, så jag funderar på att börja plugga igen ganska så snart. Om jag inte kommer på att jag vill bli något annat. 
Undersköterska har aldrig varit min dröm, inte nu heller. Men jag trivs med att hjälpa andra. Jag har utvecklas som människa och lär mig så mycket om allt möjligt. Man får uppleva folks lyckliga dagar och ledsna dagar. 
Jag har varit med om väldigt många dödsfall och väldigt många obehagliga och svåra sitationer. Men även väldigt mycket skratt, bus och tokigheter.
Det går upp och ner. vissa dagar vill jag inte ens gå till jobbet medan andra dagar känns väldigt roliga.. 
Men nu ska jag sluta babbla och plugga lite innan sängen. 

Kommentera här: