Typish

Nu är vi friska. Typ. Lite snor här och lite hosta där men överlag är vi friska. 

Denna vecka gick väldigt fort. A jobbade bara en dag. Vi har varit i skålan och hälsat på korna och farfarn.. Vi hade smittat A som i sin tur hade smittat K.. Så vi kunde åka dit utan att smitta dom.. K har dock en del sjukdomar så han har hamnat på intensiven tack vare oss.. Får se när han får komma hem.

Jag har haft möte igen, tiden rullar och snart ska jag börja pluggjobba 😑😱 Det är skrämmande. Arbetsgivaren har haft möte med arbetsförmedlingen, syven har haft möte med coachen. Skolan har haft strul och bytt kursstart, osv. Det jobbas på för att få ihop tider och sånt. Jag känner mig inte så delaktig alls om jag ska va ärlig. 😂 men de var de jag bad om, att få så mycket hjälp så det inte känns svårt eller jobbigt. 
Jag har även skickat iväg en massa papper som jag har haft liggandes. Det är inte svårt egentligen, men jag skjuter på allt som går att skjuta på verkar de som. 

Annars har vi varit ute och nere på byn och busat. Haft picknick och gått en massa. Idag tog vi en långpromenad och Jamie fick leka som han ville. Kikade även in på skobutiken och insåg hur mycket skor vi behöver köpa till Jamie. 😂 nu ska jag hitta fodrade regnstövlar, måste bara se till så att hans vad får plats. Det var ett jätteproblem förra året. Sen vanliga regnstövlar, träningdojjor, finskor, inneskor och sandaler.  Måste nog åka till stan så att han kan testa. 😊 

Det har även hänt en hel del.. Mest åt det dåliga hållet. Vi ska bl.a på en begravning om ett tag.. 

Nu ska jag kika på nått avsnitt. Jamie somnar i hyfsad tid nu, vi har skippat vilan de senaste dagarna. 👍

Kommentera här: