Sjuka igen

I början på veckan märkte jag att Jamie var på väg att bli sjuk igen. Och mycket riktigt. Allt började om. Jag blev smittad och har så där äckligt ont i halsen. Jag visste att vi borde ha stannat hemma i helgen, men gjort är gjort. Jag anar att viruset fick fäste och tog fart igen. Eller så fick vi ett nytt. Skitsaksamma, sjuka är vi iaf. Jag hoppas att vi blir friska tills i helgen. 


Igår var vi iväg ner på byn, hälsade på Farbror Arons jobb. Tufft tyckte Jamie. Sen for vi hem och kurerade. Målade ett bord, badade, drack te och hade det mys. 
Idag hade jag möte igen. Min ena coach gillar tester och utmaningar så det gör vi nästan varje gång. Annars pratade vi om de vanliga.. Bollen är hos arbetsförmedlingen, kommunen, skolan och arbetsgivaren. Tanken är att de ska fixa ihop ett schema till mig. Med 50%studier och 50%fast jobb. Sen ska jag antingen köra på det. Eller komma på nått annat jag vill göra. Jag tror att det kan bli bra. Men det är ändå skönt att veta att jag får ångra mig och jag får hoppa av och säga upp mig och de kommer ändå hjälpa mig vidare. 
Andreas och Jamie skjutsade ner mig på mötet och skulle hämta mig. Men han var inte utanför och han svarade inte i telefonen. Så jag började gå. Då såg jag att bilen stod vid Ica och Andreas stod utanför och vinkade som en galning. 😂
Jamie hade tydligen slagit igång cetrallåset innan Andreas hade knäppt fast honom i stolen och stängt dörren... Så där hade han suttit i en 20-30minutet stackarn. Och Andreas kunde ju inte gå därifrån och telefonen låg i bilen. 😂 som tur var blev Jamie Varken ledsen eller rädd. 
Jag sa åt Andreas att ringa Aron och be han åka hem till oss och hämta extranyckeln. Det gjorde han och kom inom 5min. Jag sprang in på Ica och handlade lite kvällsfika och en tacksomfanförhjälpen cola till farbrorn. 
Sen gick vi till cafét och tog en kaffe. 
Aron och Andreas åkte till jobben. Jag och Jamie gick hem till mormorn. Men vi blev inte där så länge eftersom att vi båda är sjuka. 
Imorgon blir vi nog bara hemma..Vi ska dock va hundvakt några timmar så det blir trevligt. 
Jamie har börjat leka att han är en hund. Han saknar verkligen jäger här hemma, jag med såklart. Jag har dock lyckats sluta grina och fokuserar på annat. 

Kommentera här: