Bakterius virus

Det är tur att man kan tycka om folk för dem de är, och inte för vad de tror och tycker. Det är inte ofta som jag träffar folk som tycker lika som mig..Men Jisses vad jag blir irriterad på folk som delar skit på bl.a Facebook. Nog om de.. 


Vi har alla varit sjuka. I fredags var jag riktigt dålig. Det här viruset var fasiken tufft alltså. Jag har nog aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. Jag orkade egentligen bara ligga ner, men med en 2åring funkar inte riktigt det. Jamies värsta symtom hade försvunnit vid det laget så han var riktigt pepp på att göra en massa bus.. 
Mitt huvud höll på att sprängas av både feber och huvudvärk, mitt skelett ville gå i pension, min näsa har producerat minst ett ton snor, taggtråden i halsen var av riktigt dålig kvalitet, och en fin hosta på det. Det går inte ens att beskriva smärtan av de här viruset. 
Men jag lät bli värktabletter och på lördagen kändes det som att jag var en ny människa. Jag orkade t.o.m gå ut en stund med lillfisen. Han var överlycklig och hoppade ner i overallen som annars är det värsta han vet. 
Vi passade på att städa, diska, tvätta och sånt som vi inte orkat..
Idag mådde jag lite sämre igen, att somna, sova och vakna när jag är sjuk är det värsta jag vet. 
Men jag är på benen iaf. Andreas som Knaprar pillrer, ligger fortfarande utslagen.😷🤒🤢🤧🤕  Feber är bra grejer och jag lät min va, så jag blev piggare fortare, bakterier trivs inte lika bra i värme. 
Nu ska jag natta plutt, sen ta en kopp te och hänga tvätt. 
Andreas blir nog hemma imorgon, men vi ska nog försöka röra oss ner på byn och förhoppningsvis inte smitta så många.. Jamie vill hemskt gärna åka och hälsa på korna också, men att smitta farfar är nog inte så smart. Men vi får se.. Vi kanske bara blir hemma också. 😬

Kommentera här: