Veckan

Veckorna går ganska fort igen. Den här veckan iaf.
Förra helgen var vi i Skålan och ytterhogdal.
 
Imåndags hade jag möten. Jag är redan less på alla dessa möten. Men jag sköter mig i vilket fall. Just nu känns det ganska meningslöst. Jag må nog påpeka det nästa gång. Vi pratar om onödiga saker som inte gör mig vettigare. Då hänger jag hellre med Jamie..Min tankar om att låtsas vara sjuk eller ha annat i vägen har börjat komma. Så jag måste ändra mitt tankesätt, typ nu. Men jag är fortfarande på vägen mot studier ivilket fall.
 
I onsdags kom Emma och Melina hit. De stannade i några timmar. De är lika härliga båda två. :) Jamie blir nästan alltid glad när vi träffar andra barn och det märks att han tycker om M. Vi avrundade när de små blev trötta. Jamie ville inte sova när de hade åkt. Men han sov en sväng i vagnen medan vi gick med jäger. Vi var även ner på byn en sväng, har jag för mig?
ca 2 år mellan bilderna. 
 
Igår var vi iaf ner på byn. A har jobbar kväll denna vecka också. Så vi behövde handla lite och så. Vi blev kvar nere på byn lite väl länge så det var bara att gå hem och hämta jäger när Jamie lyckades slita sig från leken. Jamie sov ingenting igår. Han var påväg att somna men då träffade vi på bekanta som jag stannade och pratade med. Men vi hade en lugn myskväll, med bad, lek och film. :) 
Tumme upp.
Jamie sätt att säga att något är stort. Det är ganska tufft att man kan förstå en annan människa jättebra genom kroppspråket. Jamie visar allt väldigt tydligt.
 
Förnågra veckor sen köpte jag ett ekologiskt vin som jag aldrig har smakat förut. De glömde jag bort men ikväll efter jamie hade somnat så provade jag. Det var även första gången jag köpte en med kork. Jag gillar väldigt många vinsorter, men det här var fasen inte gott alls. Så jag vaskade det glaset och tog en annan sort. Jag dricler bara för att det är gott, jag dricker aldrig för att bli berusad längre. Det är skönt att ha den kontrollen faktiskt.
Och en sockerfri kopp choklad. 
Kan ens näsa växa även i vuxen ålder? Jag har alltid tyckt att min näsa har varit liten, men nu känns det som att den har växt en aning. 
idag har vi bara varit hemma. Fixat, pysslat och lekt en massa. Jag är helt slut. Jamie skulle minnsan gå ut och leka, och inte sova nått. Men när jag hade kissat och tagit ett kort så fann jag honom sovandes.. Vi gick ändå ut med Jäger, fast jamie fick sova i vagnen istället för att leka i snön.
 
Vilket stökigt inlägg..Men det spelar ingen roll. Nu är det helg, jag ska hänga tvätt, rasta jäger, bprsta tänderna och sen sova. Vi har ingen plan alls denna helg..Men nått hittar vi nog på. 

Kommentera här: