Segt

Denna vecka har varit väldigt väldigt seg. I måndags var jag på möte, gjorde lite tester och så.. Mer vettigt har jag inte gjort. Jag borde fylla i lite papper och skicka iväg, samt rapportera till af, men de hinns. 
I tisdags tänkte jag att min telefon skulle komma. Så jag väntade på postbilen innan vi gick ner på byn, mobilen skulle ju antagligen hamna på ica..Så jag väntade på sms. Och jag fick ett, men från okq8. Då blev jag inte glad. Men jag ville ha min telefon, så jag snörade på skorna och stoppade ner jamie i vagnen och sen gick vi dit. Det gick förvånatsvärt fort. Jamie somnade efter brandbilarnas hus och sov tills vi hade varit hem och hämtat jäger. Jag gillar inte att gå längs vägen med barnvagn. Men de flesta verkar ta hänsyn och svänger ut lite extra. Jag tänkte ta samma väg tillbaka men ångrade mig och svängde ner vid hängbron och bad till gud att vägen var plogad, vilken den var. Så jag slapp ta omvägen ner på byn. 
Så nu har jag nytt nummer, jag valde att inte överföra något från min gamla telefon, förutom att spara alla bilder på lilplutt. Vi fick även den nya dammsugarslangen så den monterade vi ihop..
 
Andreas har jobbat kväll denna vecka. Jamie saknar honom och pratar väldigt mycket om pappa när han är borta. Han är dock van med att A är borta ganska mycket. Jag grämer mig för när jag kommer va borta så här mycket. :(
Igår gjorde vi inget speciellt. Var ner på byn, gick på ica och nytt och nött. Samt lekte och käkade innan vi gick hem. Lekte mer, gick promenader, badade osv.
Idag har vi också varit nere på byn. Fikade, träffade en gammal granne, lekte och såå vidare.
Jamie sov bara en kort kort stund så han var trött heeela dagen eftersom att han vaknade tidigt imorse. Men ändå kunde jag inte få honom att somna förrän 23?! Så nu är jag själv rätt sliten så jag ska också sova, jag ska bara följa jäger ut och nattekissa.
Jag hoppas på att va lite produktiv imorgon. 

Första bilden, "Ska vi leka matte?!?!?"
Andra bilden.."Oj, ramlade jame?? Det var inte jag som fällde honom, lovar"
Precis 2 år mellan bilderna. <3 Jag må vara partisk, men jag har faktiskt aldrig sett en finare unge. <3 
 

Kommentera här: