Gröt

Mitt huvud är som mannagrynsgröt just nu. När jag inte skriver så har jag inte en chans att minnas vad som hände när osv. Det här inlägget har jag försökt skriva i flera veckor nu. Men nu grötar jag bara ut allt och tänkte börja skriva dagligen. Dels för att komma in i att skriva, och dels för att jag behöver lära mig att komma ihåg bättre.
Jag har sprungit på mina möten, fixat allt med CSN, arbetsförmedlingen, skolan, försäkringskassan, kommunen, haft kontakt med den vikarierande chefen, träffat navigator, skickat papper, fått papper, skickat papper.. Osv. 
Nu är det en sak kvar rent formellt, och det är att skriva på anställningsavtalet och försöka få ihop ett schema. Sen måste jag köpa skolböcker såklart, arbetsskor och busskort. 
 
Annars har vi träffat en massamassa folk, åkt hit och dit, skålan som vanligt, Börtnan, stan och ytterhogdal.
Vi var på en fin begraving, jamie var superduktig i kyrkan, minnesstunden och middagen efteråt.
Förrförra helgen var det pimpeltävling med tillhörande påskbord med en gäng folk. Jag fick ingen fisk, men jag fick 2 fina priser ändå. En stor rund vas, och en kandelaber(?). Jamie fick en godispåse...och en ficklampa.
Dagen innan vann jag 2,8 kg godis på ica! Jag gav bort nästan allt, annars hade jag rullat fram nu. fast det gör jag nästan ändå.
Förra helgen var vi i ytterhogdal en sväng. Blev kvar där över dagen. Fyndade porslin, lekte och åt.
Vi har hängt ute en hel del, jamie har kört traktor, bil och så satte vi på stödhjul på hans cykel. Men det gick inte så bra och han vill inte träna på att trampa så jag ska köpa en springcykel till honom. Vi har handlat en hel del till honom..En massa skor, galonkläder, vantar, mössor, vanliga kläder, leksaker osv. Men det känns som att hur mycket man än handlar så behöver han alltid något. Men barn är dyra. :) Vi har gjort utflykter, och bara låtit jamie springa och leka av sig. Han har dock börjat rymma, när jag går på toa t.ex. Han har lärt siv att låsa upp och öppna balkongdörren själv och springer raka vägen till grannen och deras lekstuga. Haha.. Men nu har vi satt ett till lås så han inte kan öppna själv. Vill han ut så får han oftast, men inte själv.
 
Jag har rensat mina vänlistor på diverse sociala medier, en del ville jag egentligen ha kvar, men jag stod inte ut med deras uppdateringar och deras idiotiska åsikter om saker och ting. Jag har även försökt värna om kontakten med de jag vill ha kvar.. Men det är inte lätt att finna tid att ses nuförtiden. Speciellt om man är flera.. Men vi ska försöska bättra oss. Förr var det mycket enklare, för då träffades man i samma skola och gick på samma lektioner. Men nu är alla på olika ställen, en del pluggar ff, en del jobbar och en del reser.. 
 
 
 
Jag försökte övertala jamie att det var Jons färgglada stenar. Det funkade enda tills han smakade på en. Haha. Varför har folk godis liggandes överallt??
Vi var en heldag hos A's kompis, lekte och åt. Jamie älskar att vara hos andra och leka med deras leksaker.
 
Annars känns det som att problemen hopar sig runtomkring mig, alla jag känner har något problem som är ganska svårlöst. Jag försöker hjälpa till, men varför ska alt vara så svårt? Men "Det löser sig" är mitt mantra nuförtiden. Nästa vecka kommer dock bli tung, så jag ska försöka njuta av helgen. 
Jamie kommer bli väldigt ledsen tror jag. Det känns för mig med, men det är något som måste göras..Saknaden kommer bli stor iaf. Och jag hoppas att någon i vår närhet eller vi, kan skaffa ett husdjur. 
 
Nu ska jag göra en kopp te, hade egentligen minst lika mycket kvar att skriva..Men de orkar jag inte. Texten blev ändå väldigt grötig.. ^^ 

Kommentera här: